Heidi Karhunen

Kuka olen?

Olen Savosta lähtöisin oleva 41-vuotias nainen, joka on muutaman mutkan kautta eksynyt ja asettunut Juukaan. Musiikki on kuulunut elämääni pienestä pitäen; muskareitten jälkeen aloitin musiikkiopinnot Kuopion konservatoriolla 7 -vuotiaana, josta valmistuin vuonna 2004 pitkän ja antoisan tien jälkeen musiikinohjaajaksi pääaineena pianonsoitto, ja sivuaineena saksofoni ja laulu. Samana vuonna valmistuin kasvatustieteen maisteriksi Joensuun yliopistosta.

​Työurallani olen toiminut peruskoulussa luokanopettajana ja musiikinopettaja. Vuonna 2010 aloitin musiikin suunnittelijaopettajana Joensuun seudun kansalaisopistossa. Olemme asettuneet perheeni kanssa Juukaan ja voinkin todeta, että asioilla on tapana järjestyä kun sain musiikinopettajan viran Juuan kansalaisopistosta syksyllä 2018.

​Koen olevani omalla alallani musiikin parissa. Päätyöni on kansalaisopiston musiikinopettajana, mutta haluan tarjota halukkaille tunteja myös opiston opetuskauden ulkopuolella. Musiikki on tuonut paljon iloa elämääni. Toivottavasti myös sinulle!